Fetih Borsa İstanbul İlkokulu Kütüphanesi’ne kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fetih Borsa İstanbul İlkokulu Kütüphanesi’ne kavuştu
Abone ol
Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği ile Yükselen Çelik Grup iş birliği ile Fetih Borsa İstanbul İlkokulu’nda yaptırdıkları kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği ile Yükselen Çelik Grup iş birliği ile Fetih Borsa İstanbul İlkokulu’nda yaptırdıkları kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Eğitime katkı sunan gönüllü iş adamları ile bu konuda kendini sorumlu hisseden Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği iş birliği ile bir okulumuz daha kütüphaneye kavuştu. 

Ferhan Göktürk adı verilen kütüphanenin açılışına; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, gönüllü sponsor Yüksel Göktürk ve eşi Ferhan Göktürk, Fetih Mahallesi Muhtarı Kadir Şimşek, AK Parti Ataşehir Belediye Meclisi AK Parti Meclis üyesi İdris Taşkın, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Fatih Kılıç, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abubekir Uçan,  Kızılay Ataşehir Şubesi Yöneticileri, Fetih Borsa İstanbul İlkokulu Müdürü Çetin Yalçın, Müdür Yardımcıları ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. 



Kütüphanenin yapımına sponsor olan firmanın sahibi Yüksel Göktürk eğitime önem verdiklerini söyleyerek gazetemize şu açıklamayı yaptı: “Eğitim bizim için çok önemli. Ailece eğitime desteğimiz devam ediyor. Daha öncede açtığımız bir kütüphane vardı. Bugün açılışını yaptığımız kütüphaneyi eşim açıyor ve onun ismini verdik. Geçen ayda bir ilkokul açtık. Bu hizmetlerimize devam edeceğiz.”

Kendi adının verildiği kütüphanenin açılışına katılan Ferhan Göktürk; “Bugün benim için çok gurur verici bir gün. Adımı taşıyan bu güzel kütüphaneyi hayata geçiren herkese çok teşekkür ediyorum. Eşimle ben matematik öğretmeniyiz ancak görevi yapmadık. Eğitime önem veriyoruz. Çocuklarımızın eğitimine de önem verdik. Gençlerin yetişmesinde eğitim çok önemli. İmkânı olan herkesin eğitime katkı vermesini diliyor ve umut ediyorum. Ne mutlu bana ki bu projenin bir parçası oldum. Umarım bu kütüphane okulun tüm öğrencilerine önemli faydalar sağlar. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, kütüphanenin açılışına ve yapımına katkı sunanlara teşekkür ederek; “Ataşehir’e yeni bir kütüphane kazandırmanın gururunu yaşıyoruz hep beraber.  Bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Eğitime yapılan destek bağımlılık yapıyor herhalde. Ailenin ilk kütüphanesini farklı bir okulumuzda açmıştık. İlçemizde yapılan ikinci kütüphane hem devamını bekleriz hem de yapılan bu kütüphanelerin amacına uygun kullanılmasına söz vermiştik bir önceki açılışımızda. Burada okulumuzun bütün şubeleri sırayla burada derslerini yaparlar. Verdiğiniz emeğin karşılığı layıkıyla verilmiş olur inşallah. Hem okul müdürümüz adına hem de ilçe olarak bu sözü veriyoruz. Her nerede olursa olsun eğitime verilen desteğin kesilmemesi temennisi ve umuduyla  tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kütüphanenin kurdelesini protokol tarafından kesilmesiyle resmi açılış gerçekleşti ve öğrencilerin çalışmalarına açılmış oldu.

Açılış töreninden sonra sunulan ikramların ardından program sona erdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir’de 2 okulun spor alanı kiraya verilecek!Önceki Haber

Ataşehir’de 2 okulun spor alanı kiraya v...

Ataşehir’de okul müdürleri değişti! İşte değişen okullar...Sonraki Haber

Ataşehir’de okul müdürleri değişti! İşte...

Yorum Yazın