Açık Öğretim Lise Sınavları ne zaman sona eriyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Açık Öğretim Lise Sınavları ne zaman sona eriyor?
Abone ol
Açık Öğretim Lisesi sınav sonuç tarihi merak ediliyor. 20 Temmuz'da başlayan 3. dönem Açık Lise sınavları 29 Temmuz'a kadar yapılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınavlarının hangi gün açıklanacağı araştırılıyor. Sınavlarını tamamlayan öğrenciler "AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Açık Lise sınav sonuçları tarihi hakkında detaylar haberimizde...

AÖL 3. dönem sınavlarının sona ermesine sayılı gün kalmasıyla sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih araştırılmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan Açık Lise sınavları sonuçları için geri sayım başlamış durumda. Peki, Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖL sınav sonuçları hakkında merak edilenler...


AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI BAŞLADI!

Açık Öğretim Lisesi sınavı için beklenen hafta geldi. AÖL 3. dönem sınavları 20 Temmuz 2022  tarihi saat 09:30'dan, 29 Temmuz 2022 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır. Ekranın kapatılmaması durumunda öğrencinin o derse ait sınavı iptal edilecektir. Öğrencilerimizin cep telefonu veya bilgisayarlarındaki bildirimleri de sınavdan önce kapatmaları gerekmektedir. 

Not-4: Sınavın ilk günü yaşanabilecek yoğunluktan dolayı öğrencilerimizin, sınavın ilk günü değil de sınav takvimi içerisinde ilerleyen günlerde, özellikle hafta sonu sınav ekranlarına girmeleri daha uygun olacaktır.

Not-5: Cezaevi öğrencilerinin kayıt yenilemeleri merkezimiz tarafından engellenmiştir. 18 Temmuz  2022 tarihinden sonra cezaevinden, tahliye, denetimli serbestlik veya hastalık izni sebebi ile dışarı çıkarak 2021-3. Dönem Online(Çevrim içi) sınavına katılmak isteyen öğrencilerin, gerekli belgelerini tamamlayarak Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla merkezimize başvurmaları halinde  kayıtları yenilenerek online( çevrim içi) sınava katılmaları sağlanacaktır.


AÇIK LİSE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık lise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz açıklama yapılmadı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuya ilişkin bilgi geldiğinde haberimizde paylaşacağız. AÖL sınav sonuçları yapılan değerlendirmenin ardından MEB'in aol.meb.gov.tr sayfası üzerinden ilan edilecek. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir'de YKS Tercihlerine Ücretsiz Destek!Önceki Haber

Ataşehir'de YKS Tercihlerine Ücretsiz De...

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri açıklandıSonraki Haber

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişti...

Yorum Yazın